Even voorstellen

Wij wonen gezellig met zijn vieren in een heerlijk huis in Bergen.

Henri: Ik houd me bezig met de financiele beurs. Ik vindt het heerlijk om analyses te maken en naar grafiekjes te kijken en dat te bespreken met een vriend die dezelfde interesse heeft.  Dat kan ik lekker thuis doen vanachter mijn bureau. Maar als de pieper gaat van de vrijwillige brandweer ben ik ervandoor. Ondertussen kennen ze mij ook op school waar ik vaak help met diverse klusjes.

Melanie: Ik heb nog de administratie van de koeriersdiensten gedaan tot Liam ongeveer 1 jaar was. Daarna ben ik fulltime huismoeder geworden. Lekker alle tijd voor de kids en alles daaromheen. Toen Liam naar school ging en er wat meer tijd vrij kwam, ben ik steeds meer te vinden op school waar ik vaak help (klassenouder, luizenmoeder, decoteam, en nog veel meer). Soms vragen de kinderen of ik ook een juf ben 🙂 Ook ben ik sinds 2017 begonnen met tennisles, maar tjee dat is toch best een lastig spelletje maar wel erg leuk.

Neal: Hoi, ik zit in het tweede jaar van de middelbare school. Ik zit op het Willem Blaeu in Alkmaar en doe daar tweetalig gymnasium met loot status d.w.z. dat ik er fanatiek een sport bij doe. Toen ik 6,5 jaar was heeft een vriendje mij een keer uitgenodigd voor vriendjesdag op de judo en dat vond ik zo leuk dat ik nu ondertussen 5 x in de week in de dojo te vinden ben. Top dat er een school is waarbij je dat zo goed kan combineren. Ik zit ook graag achter mijn computer waar ik graag Ark speel, maar ook overwatch, fortnite en roblox met mijn broertje.

Liam: Ik zit in lijn 5 op de Matthieu Wiegman school. Dat is te vergelijken met groep 5 zoals dat bij andere scholen heet. Mijn school werkt anders je kan daar de verschillende vakken op je eigen niveau doen. De groepen (klassen) zijn dan ook gecombineerd. Bij mij zitten kinderen van lijn 5, 6 en 7 bij elkaar. Hierdoor kan je makkelijk je eigen lijn volgen. Super dat dat kan want anders had ik nog beneden bij de kleuters gezeten! Ik kijk graag filmpjes op youtube. Mijn favorite YouTubers zijn DanTDM, Tofu, Dutchtuber. Ook speel ik graag Roblox op de computer. Na de voorjaarsvakantie ben ik begonnen bij Hylas de atletiek vereniging in Alkmaar en met Hockey bij AMHC ook in Alkmaar. Dat vind ik erg leuk.

  • Henri: Geboren 13/03/1969
  • Melanie:Geboren 11/04/1973
  • Neal: Geboren 17/10/2005
  • Liam: Geboren 06/01/2011