Ons verhaal

Wij (Henri en Melanie) hebben elkaar leren kennen in 1992. Wij woonde toen nog in Haarlem waar wij beide zijn opgegroeid. Henri had toen al een koeriersdienst en Melanie zat in het derde jaar v.h. Grafisch Lyceum in Amsterdam.
Al snel kregen we een heftige periode voor de kiezen want Melanie werd eind 1993 ziek: darmkanker…Gelukkig zijn we daar heel goed doorheen gekomen en waren alle behandelingen voor de zomer van 1994 afgerond en kon het aansterken beginnen.

Na haar studie is zij Henri gaan helpen in het bedrijf en met zijn vele andere businesjes waar hij mee bezig was en probeerde op te zetten.
Uiteindelijk werd de koeriersdienst een groot succes maar na 13 jaar dat gerund te hebben wilde Henri graag wat anders doen. Hij kreeg steeds meer interesse in het beleggen.
We hebben de koeriersdienst toen in 2002 verkocht maar Melanie bleef wel de administratie doen, ook van de franchise onderneming in Katwijk.

We verhuisde naar Hoofddorp waar we een heerlijk huis konden huren met inpandig kantoor. Dat was in Haarlem een stuk duurder en vrienden van ons, die daar ook in de buurt woonden, hebben ons ervan overtuigd die stap te nemen.
We hebben daar een heerlijke tijd gehad. Dat kwam ook grote deels door de super gezellige buurtjes die we daar hadden.
Ook hadden we ineens tijd om op reis te gaan en hebben we langs de west-kust en de oost-kust van America gereisd.

In 2004 zijn we getrouwd. Het was een prachtige dag waar we het nog vaak aan terug denken. Wij zijn getrouwd, toen kon dat nog, in de Efteling! Het was een super dag!!!

Al snel daarna raakte Melanie zwanger en op 17 oktober 2005 werd Neal geboren. Ons geluk kon niet op en we gingen helemaal op in onze nieuwe rol als papa en mama.

Hoofddorp had niet onze voorkeur om Neal op te laten groeien. Tenminste niet de plek waar wij toen woonde. Het enige wat wij nodig hadden om ons werk te kunnen doen was een intenet verbinding dus alles lag voor ons open. Uiteindelijk hebben we besloten om naar Bergen te verhuizen. Waarom Bergen? tja…we kwamen er regelmatig als we een motorritje maakte en een collega die Henri heeft leren kennen uit de financiele wereld woonde daar ook en heeft ons ooit eens een rondleiding gegeven, en er zat een Europese school wat ons voor Neal een goede school leek. En we hadden op funda ons droomhuis gezien!

Dat heeft nog wel 2 jaar geduurt maar uiteindelijk zijn wij september 2008 naar Bergen verhuisd. Neal kon helaas niet naar de Euopese school omdat het vol zat maar toen hij een maand later 4 jaar werd kon hij beginnen in groep 1 op de Matthieu Wiegmanschool waar hij met heel veel plezier op school gezeten heeft.

 

Al snel na de verhuizing naar Bergen verwachtte we nog een kindje, en op 6 januari 2011 werd Liam geboren. Wat was het heerlijk om weer zo’ n klein hummeltje in je armen te hebben!

Ons geluk was compleet!